Apartamente sau Case la Cheie, orice fel de Finisaje, Instalatii Electrice, Termice sau Sanitare

CONSTRUCTII CASE LA CHEIE

Casa la cheie este un proiect personalizat. Dupa incheierea contractului, toate lucrarile ce tin de imobil vor fi executate de R&I Muno Building. Oferta nu contine bransamentul la retele de utilitati, gardul are delimiteaza proprietatea sau amenajarile din curte.

Astfel, dupa trasare, sapare si realizarea armaturilor, se va executa betonarea fundatiei potrivit normelor prevazute in proiect. Din materiale agreate de comun acord cu beneficiarul vor fi ridicati peretii interiori si exteriori. Apoi, vor fi realizati stalpii, iar daca imobilul are mai multe etaje vor fi executate planseele, precum si scarile interioare. La final va fi realizat integral acoperisul. Se va trece apoi la montarea tamplariei termopan si a usilor. Urmatoarea etapa cuprinde finisajele exterioare si interioare. Cele exterioare constau in placare cu polistiren si tencuiala, iar cele interioare – in gletuirea peretilor, vopsirea sau finisarea acestora cu gips carton.

In cadrul acestei oferte, R&I Muno Building va proiecta si executa instalatiile electrice, inclusiv cu montarea prizelor si a intrerupatoarelor. Va proiecta si executa instalatiile sanitare cu montarea bateriilor, a vaselor de toaleta, a chiuvetelor, a cazilor sau a cabinelor de dus etc. Totodata R&I Muno Building se va ocupa de proiectarea si montarea instalatiei de incalzire a casei, oferta continand montarea centralei termice, a caloriferelor etc.

Cauti o echipa de profesionisti? Alege-ne pe noi !