Apartamente sau Case la Cheie, orice fel de Finisaje, Instalatii Electrice, Termice sau Sanitare

MENTENANTA CONSTRUCTII

Servicii întretinere cladiri – constructii,este un serviciu adresat exclusiv întretineri în stare optimã de Servicii reparatii si intretinere functionare a instalatiilor si utilitãtilor unei constructii,pentru cladiri constructii serviciile de intretinere asigura o functionarea utilitatilor si mentinerea  acestora in stare perfecta de functionare,activitatea de servicii  intretinere curti,cladiri,constructii si administrare curti,cladiri,constructii vine in intinpinarea nevoilor clientilor nostri cu servicii complecte inclusiv  interventii de urgenta.

In procesul de întretinere specialisti nostri asigurã functionabilitatea :instalatiilor electrice ,instalatiilor de internet,instalatiile de interfon,sisteme de închidere automate sau clasice ,Instalatiilor sanitare si termice,Usilor si ferestrelor

TIPURI DE MENTENANTA:

  • Mentenata Predictiva
  • Mentenanta Preventiva
  • Mentenanta Corectiva

Mentenanta preventiva are scopul de prevenirea avariilor echipamentelor,sa asigure si sa mentina buna functionare a acestora, prin inlocuirea componentelor defecte.
Mentenanta preventiva presupune  revizii la intervale stabilite de normative sau producatori,controale periodice,schimburi de materiale consumabile, lubrifiere etc.

Mentenanta predictiva se desfasoara in perioada functionarii echipamentelor,contribuie la determinarea precisa a actiunilor de intretinere. Aceasta are rolul eliminari perturbatiilor in functiune ale aparatelor si al instalatiilor si aduce importante reduceri ale costurilor.
Mentenanta corectiva are aplicabiltate in situatii de urgenta pentru remedierea imediata a unei defectiuni, aparuta accidental. Principalele activitati constau in interventii de urgenta pentru repararea, sau inlocuirea pieselor defecte.

SERVICII LA CERERE:

  • Servicii de administrare curti.constructii cladiri
  • Servicii de curatenie
  • Zugraveli si amenajari interioare
  • Amenajari exterioare
  • Amenajari si intretinere curtii (curatenie,tuns gazon,lucrari de intretinere spatii verzi,arbusti,flori etc.)

Esti proprietarul mai multor case, magazine,resturante etc.?
De ce sa platesti mai multi salariati,un instalator,un electrician etc.
Vino la noi, si-ti acoperim toate nevoile, in plus ai reduceri la toate extraserviciile contractate de la noi.
Servicii complecte de intretinere constructii cladiri

Departamentul de intretinere constructii cladiri are obiectiv principal intretinerea in stare optima de  functionare a utilitatilor si partilor componente ale constructiilor de locuinte,birouri,spatii comerciale,hale etc.Serviciile de intretinere constructii sunt disponibile persoanelor sau firmelor interesate prin contract,perioada pentru care pot fi contractate servicii de intretinere este de minimum 1 an

Cauti o echipa de profesionisti? Alege-ne pe noi !