Stucco Venetiano, Finisaje Stucco, Finisaje de Lux

STUCCO VENETIAN

Cand vorbim de finisaje interioare de lux, imi vine in minte un stil tot mai des intalnit, este vorba de Stucco Venetian si este folosit din ce in ce mai des, de oamenii selecti, cu gusturi rafinate in cee ace privesc decoratiunile interioare.

R&I Muno Building isi rezerva dreptul de a va raspunde urmatoarelor intrebari: Ce cost implica? Cum se aplica?

Provenienta Stucco Venetian

Parerile sunt inpartite in ceea ce priveste provenienta stilului Stucco Venezziano. Izvoarele istorice ne dateaza faptul ca acest stilĀ  a aparut acum 500 de ani, in Italia, undeĀ  mai marii vremii plateau sume foarte mari de bani, constructorilor vremii, pentru a le finisa casele pe interior cu stucco venetian. Dupa o evaluare mai atenta a istoriei pe acesta tema, constat faptul ca unii oameni sunt de parere precum acest stil a aparut cu foarte mult timp in urma, in zone ca Egiptul antic. Cert este faptul ca, in spatele acestui stil de finisaj, se ascunde foarte multa istorie si cu toate ca a trecut foarte mult timp stucco venetian se aplica la fel ca acum 500 de ani.

Elemente compozitie stucco venetian

Fiind un produs lavabil, stucco este compus din apa si pigmenti, are aspect lucios si imita foarte bine granitul.

Se aplica pe orice fel de suprafata fie caramida, lemn, metal sau beton si are durata de viata foarte lunga.

Ce costuri sunt si unde se comercializeaza stucco venetian?

Trebuie sa cunoasteti faptul ca stucco nu este pentru orice buzunar si se gaseste sub diferite forme de la doua la zece kg, pretul per kg fiind de aproximativ 15-20 euro.

Trucuri de aplicare

Finisajele de tip stucco se obtin din 3 straturi, cosumul pe metru patrat fiind de circa 1kg. Aplicarea este usor dificila, de aceea ai nevoie de un mester priceput, care sa aplice pe diagonala pentru a feri ochiului linia de imbinare.

Cauti o echipa de profesionisti? Alege-ne pe noi !