Tavan extensibil, Tavane Rigips, Scafa Tavan

TAVAN EXTENSIBIL

Tavanul extensibil este utilizat ca un element de decor in orice incapere datorita costurilor accesibile si al timpului scurt de montare. De la camera copiilor, dormitorul matrimonial, living, birou, bucatarie, baie, la spatii mai mari sau mici, tavanele extensibile pot intregi estetica unei incaperi alaturi de mobile, draperii etc. Pentru a se incadra perfect in stilul incaperii, e nevoie de atentie la alegerea culorii potrivite, a texturii sau a imaginii de orice tip- fotografie, 3 D, peisaj etc.

Tavanele false nu au nevoie sa fie vopsite, sunt perfect netede, iar pentru a le instala e nevoie ca peretii sa fie finisati si uscati.

Executarea se face usor , fara praf sau murdarie.

In functie de textura materialului din care sunt realizate, tavanele extensibile pot fi :

  •       mate – suprafața ușor granulată, subliniază stilul arhitectonic al interiorului,
  •       lucioase – tip oglinda, care reflecta camera, au un efect de marire a spatiului si pot fi gasite intr-o gama variata de culori,
  •       satinate – cu un aspect neted, elegant,  ideale pentru interioarele rafinate;
  •       semitransparente/translucide – aspect satinat, permite trecerea luminii permițând iluminarea tavanului din interior;
  •       imprimate foto (3D, fotografii, imagini) – imprimarea oricarei imagini dorite se face pe membrană extensibilă si ofera posibilitatea de iluminare a tavanului.

Tavanele extensibile dau posibilitatea designerului sa schimbe stilul si tipul incaperii, sa creeze spatii de nerecunoscut,  in timp scurt si la pret corect. Daca vor fi atent alese si bine executate, tavanele extensibile pot deveni principalul element de décor al incaperii.

Tavanul extensibil permite incastrarea corpurilor de iluminare si a altor elemente necesare sau de decor al spatiului.

Materialele utilizate pentru montarea tavanelor extensibile nu sunt toxice si nu sunt inflamabile. Sunt impermeabile, rezistente la coroyiune sau ciuperci. Au caracteristicile  necesare pentru a corespunde normelor europene in domeniu.  

Cauti o echipa de profesionisti? Alege-ne pe noi !