Instalatii Electrice, Instalatii Sanitare, Instalatii Termice

1. INSTALATII ELECTRICE

Pentru ca instalatia electrica a unui imobil cu destinatia de locuinta sau firma (companie) sa corespunda tuturor standardelor existente si pentru a nu exista niciun fel de probleme pe parcurs, este nevoie sa apelati la o echipa de profesionisti in domeniu pe care R&I Muno Building vi-i poate pune la dispozitie.

Acestia pot executa toate operatiunile necesare de la proiectarea , la montarea instalatiilor electrice care pot necesare la case, vile, apartamente, pentru blocuri de locuinte, spatii de birouri etc.
In plus, echipele R&I Muno Building se ocupa de intretinerea instalatiei electrice sau repararea celor defecte. La solicitarea beneficiarului, R&I Muno Building poate asigura service prin contract.

Contractele pot fi incheiate atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice.

R&I Muno Building executa orice fel de inslatii suplimentare cum ar fi cele pentru aer conditionat, masini de spalat, plite sau boilere.
Echipele de specialisti ai R&I Muno Building pot realiza prize de impamantare sau sisteme de iluminare automatizate pentru zone cu acces dificil cum ar fi pivinte, scara sau boxa unui bloc delocuinte.

2. INSTALATII TERMICE

Odata cu cresterea cerintelor ce vizeaza eficienta energetica, protectia resurselor si durabilitatea cladirilor, creste si varietatea sistemelor de incalzire a locuintelor, fie ele apartamente sau case/vile.
Astfel, R&I Muno Building va ofera un pachet de solutii pentru producerea, utilizarea si economisirea energiei realizate din materiale si sisteme tehnologice de calitate.

Toate proiectele R&I Muno Building sunt realizate potrivit celor mai noi standarde energetice si cu respectarea legislatiei cu privire la reducerea consumului de energie (EnEV 2012 – regulamentul de economisire a energiei intrat in vigoare in 2012).

Tehnologia actuala propune o varietate mare de instalatii de incalzire, insa cele mai uzuale pana acum si pe care specialistii nostri le-au realizat cu succes sunt instalatiile clasice si cele prin pardoseala.
Ca si la instalatia de apa, tevile pentru instalatia de incalzire pot fi din cupru sau polipropilena.

Alegerea materialului se face luand in considerare mai multe aspecte: pretul, rezistenta in timp, randamentul, dar si factorul estetic.
In plus, tevile de polipropilena sunt recomandate in cazul instalatiilor de incalzire ingropate in pardoseala sau in perete, deoarece polipropilena este mai groasa si are o rezistenta crescuta la presiunea sapei sau a peretelui. Mai mult acestea NU trebuie izolate ca in cazul celor din cupru.
In schimb, in cazul instalatiei la vedere, cand tevile NU sunt ingropate sau ascunse in pardoseala sau perete, vor fi folosite tevile de cupru.

Trebuie stiut faptul ca, tevile de cupru pot ajunge sa coste chiar si cu 20% mai mult decat tevile de polipropilena.
Odata alese tevile , se va trece la executia sistemului de incalzire. Montajul se executa cu mare atentie de catre specialistii nostril, la imbinarea si izolarea tevilor tinandu-se seama de dilatarea lor ulterioara . De asemenea, montajul si distributia tevilor se face in functie de sistemul de incalzire ales: cu calorifere sau prin pardoseala.

Sistemul de incălzire cu calorifere este una dintre cele mai uzuale, este cea mai simplă și la îndemână. Se găsește peste tot la bloc, dar și la case. Reprezintă o opțiune la îndemână, fiecare doritor având la dispoziție o gamă largă de modele după buget, aspect, anduranță, calitate.
Încălzirea cu calorifere se face prin intermediul unei centrale, fie ea de bloc, electrică, pe gaz sau pe lemne. Odată montate caloriferele și racordate la țevi, se va face verificarea si se da drumul centralei.

Un alt sistem de incalzire este cel prin pardoseala. Este preferat de obicei de beneficiarii caselor sau ai vilelor. Acesta are avantajul ca distribuie uniform caldura, pe toata suprafata camerei, duce la economisirea spatiului si, potrivit specialistilor, previne aparitia mucegaiului.
In functie de preferinte si buget, R&I Muno Building va sta la dispozitie pentru consultanta si executia proiectului.

3. INSTALATII SANITARE

R&I Muno Building va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai calitative si eficiente servicii in materie de proiectare, instalare si reparatii pentru instalatiile sanitare.

Echipele noastre sunt specializate in executarea de lucrari in orice tip de imobil, de la case, vile, apartamente, blocuri de locuite, la cladiri mari de birouri ale unor firme, institutii sau companii.

Serviciile oferite in domeniul instalatiilor sanitare vizeaza atat interiorul cat si exteriorul imobilului.

R&I Muno Building ofera intretinerea acestor instalatii in baza unui contract incheiat intre noi si beneficiar.

R&I Muno Building realizeaza montajul sau reparatiile necesare instalatiilor sanitare indiferent de gradul de dificulate a acestora.

Specialistii nostri va pot pune la dispozitie un deviz estimativ al costurilor fara a face rabat de la calitatea materialelor folosite sau a serviciilor oferite de R&I Muno Building.

Devizul si proiectul fiecarei lucrari este strict individual si tine cont de dorintele, nevoile si bugetul beneficiarului, fie persoana fizica sau juridica, proprietar de apartament,casa, vila, bloc sau cladire de birouri.

Cauti o echipa de profesionisti? Alege-ne pe noi !